Nieuws

Nieuws

2022 corona beleid:

Het is belangrijk dat u test als u klachten heeft!

Stel uw afspraak uit als u corona heeft of in thuisquarantaine zit.

We dragen een mondmasker, bril en extra gezichtsscherm, vragen u de handen te desinfecteren bij binnenkomst en laten u spoelen met een desinfecterend middel. We maken alles extra goed schoon. Op deze manier houden we het veilig voor iedereen.

 

Juni 2022:  Met grote trots kunnen we vertellen dat onze collega Thérèse gaat promoveren op 2 december 2022. Het is een promotie waar zij keihard voor gewerkt heeft en zoals zoveel promoties heeft dit ook echt wel bloed, zweet en tranen gekost. 

Maart 2022:

Ook deze maand hebben we weer tandenborstels en tandpasta gedoneerd aan de voedselbank KBEO Nieuwkoop voor de kinderen tot 18 jaar en hebben we extra gedoneerd voor de vluchtelingen uit Oekraïne die komende tijd zullen arriveren in Nieuwkoop en omgeving.

Maart 2020: de tweede Airflow is een feit!

Februari 2020:

Al een paar maanden werken wij met de Airflow. Dit is een nieuw apparaat waarmee plaque, aanslag en biofilm (bacteriën) worden verwijderd onder hoge druk van water en poeder. Patiënten zijn erg enthousiast en wij ook. Je kunt een filmpje bekijken in het hoofdmenu. We wachten nu met smart op de tweede Airflow zodat we meer mensen hiermee kunnen behandelen als dat nodig is. Ook voor kinderen en mensen met orthodontische apparatuur is het een geweldig hulpmiddel.