Nieuws

Nieuws

We vragen je de afspraak uit te stellen als je corona of een overdraagbare luchtwegaandoening hebt. Zo houden we het veilig voor iedereen in onze praktijk.

We dragen een mondmasker en bril en vragen je de handen te desinfecteren bij binnenkomst en laten je spoelen met een desinfecterend middel. 

Januari 2024: 

Dit jaar bestaat de praktijk 25 jaar! Dankzij alle lieve trouwe mensen die onze praktijk bezoeken en ons vaste gezellige team van vier mondhygiënisten, zijn het 25 prachtige jaren geweest en hopen we het nog lang voort te zetten!!

December 2022:

Thérèse is gepromoveerd! Heel erg trots zijn we op onze collega die op 2 december met succes haar proefschrift heeft verdedigd. Zeven lange jaren heeft zij hieraan gewerkt en met vallen en opstaan en met een dosis doorzettingsvermogen is zij nu gepromoveerd!

Maart 2022:

Ook deze maand hebben we weer tandenborstels en tandpasta gedoneerd aan de voedselbank KBEO Nieuwkoop voor de kinderen tot 18 jaar en hebben we extra gedoneerd voor de vluchtelingen uit Oekraïne die komende tijd zullen arriveren in Nieuwkoop en omgeving.

Februari 2021: de derde Airflow is ook gearriveerd en we kunnen je op elke kamer hiermee behandelen.

Maart 2020: de tweede Airflow is een feit!

Februari 2020:

Al een paar maanden werken wij met de Airflow. Dit is een nieuw apparaat waarmee plaque, aanslag en biofilm (bacteriën) worden verwijderd onder hoge druk van water en poeder. Patiënten zijn erg enthousiast en wij ook. Je kunt een filmpje bekijken in het hoofdmenu. We wachten nu met smart op de tweede Airflow zodat we meer mensen hiermee kunnen behandelen als dat nodig is. Ook voor kinderen en mensen met orthodontische apparatuur is het een geweldig hulpmiddel.