Nieuws

Nieuws

2021 corona beleid:

In de praktijk hebben we enkele aanpassingen doorgevoerd om u veilig en verantwoord te kunnen behandelen.

We dragen een mondmasker, bril en extra gezichtsscherm, verplichten u de handen te desinfecteren bij binnenkomst en zo min mogelijk meer aan te raken en laten u spoelen met een desinfecterend middel. We maken alles extra goed schoon en houden anderhalve meter in acht.

Het allerbelangrijkste is dat u niet komt als u klachten heeft! Zie onderstaande vragen:

• Bent u of een huisgenoot in afwachting van een testuitslag van een corona-test?

• Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38⁰C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?

• Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
• Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Bent u in (thuis)quarantaine of zou u dit moeten zijn vanwege nauw contact met iemand met corona of omdat u bent teruggekeerd uit een land met code oranje of rood?

Indien u een van deze vragen met JA beantwoord, vragen we u met klem de afspraak uit te stellen. Op deze manier werken we er samen aan om gezond te blijven.

 

Maart 2021:

In de week van de mondhygiënist 15 t/m 22 maart zullen wij tandenborstels en tandpasta leveren aan de voedselbank KBEO Nieuwkoop voor de kinderen tot 18 jaar. Zij krijgen dit komende jaar elke drie maanden een nieuwe tandenborstel. Het is een fantastisch initiatief van Smilesworld waar wij graag aan meewerken!

Maart 2020: de tweede Airflow is een feit!

Februari 2020:

Al een paar maanden werken wij met de Airflow. Dit is een nieuw apparaat waarmee plaque, aanslag en biofilm (bacteriën) worden verwijderd onder hoge druk van water en poeder. Patiënten zijn erg enthousiast en wij ook. Je kunt een filmpje bekijken in het hoofdmenu. We wachten nu met smart op de tweede Airflow zodat we meer mensen hiermee kunnen behandelen als dat nodig is. Ook voor kinderen en mensen met orthodontische apparatuur is het een geweldig hulpmiddel.